Horlogeservice in Vlijmen

Batterij vervangen van Horloge

Een horloge draag je niet alleen voor de sier. Het uurwerk geeft ook de tijd aan. Daarom is het belangrijk dat deze op tijd staat en dat de batterij niet leeg is, want dan kom je te laat!

Batterijen van analoge horloges gaan vaak 1 tot 2 jaar mee voordat ze langzamerhand verslechten. Wanneer de batterij leeg raakt kan het horloge langzamer werken of haperen. Uiteindelijk zal de tijd stil blijven staan en is het tijd voor een nieuwe batterij.

Bij de horlogeservice van Bert van der Aa kunt u met vrijwel alle type horloges terecht, met uitzondering van smart watches. Wij maken het horloge open en zullen de batterij vervangen. Zo bent u voortaan weer altijd op tijd.

Batterij van horloge zelf vervangen

Het vervangen van de batterij van uw horloge kunt u in principe ook zelf doen. Met wat benodigd gereedschap en secuur werk is dit een relatief simpele klus. Het grote gevaar zit hem in de kwetsbaarheid van het horloge.

Wanneer u de batterij bij een professional laat vervangen bent u in de meeste gevallen verzekerd van een goede vervanging zonder beschadigingen aan het uurwerk.

Het laten vervangen van een batterij kan per horloge horloge verschillen in prijs, maar meestal bent u voor minder dan €10 tot €20 wel klaar. Kom langs in de winkel voor uw persoonlijke prijs en wij vervangen de batterij terwijl u wacht.

Vervang uw horlogebatterij in Vlijmen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Kom langs in de winkel aan de Looiersteeg of geef ons een belletje. We denken graag met u mee wat de meest effectieve en goedkoopste oplossing kan zijn voor uw horloge.

Eerst weten wat het gaat kosten? Neem dan telefonisch contact met ons op en Bert kan u direct vertellen wat het gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.