Schoenen zijn gebruiksvoorwerpen. Deze slijten na verloop van tijd en bij intensief gebruik. Een schoen kan op meerdere manieren slijten en kapot gaan. Hieronder hebben we een aantal veelvoorkomende schoenreparaties voor u op een rijtje gezet.

Er zijn een aantal veelvoorkomende schoenreparaties die mensen vaak laten uitvoeren:

  1. Zolen vervangen: Dit kan nodig zijn als de zolen van je schoenen zijn versleten of beschadigd.
  2. Riempjes vervangen: Als de riempjes van je schoenen loslaten of gebroken zijn, kan het handig zijn om ze te vervangen.
  3. Hele schoenen opnieuw bekleden: Als de bovenkant van je schoenen beschadigd is of als je ze een nieuwe look wilt geven, kan het handig zijn om ze opnieuw te laten bekleden.
  4. Reparatie van gescheurde naden: Als de naden van je schoenen gescheurd zijn, kan dit worden gerepareerd door ze opnieuw te naaien.
  5. Reparatie van gescheurde zool: Als de zool van je schoenen gescheurd is, kan dit worden gerepareerd door het gebroken deel te vervangen of opnieuw te lijmen.
  6. Reparatie van ritsen: Als de rits van je schoenen kapot is, kan dit worden gerepareerd door een nieuwe rits te installeren of de bestaande rits te repareren.
  7. Schoenen opnieuw polijsten: Als je schoenen er dof uitzien, kan het handig zijn om ze opnieuw te laten polijsten om ze hun glans terug te geven.

Heeft u ook versleten of kapotte schoenen en wilt u deze graag laten repareren? Dan kunt u voor alles schoenreparaties terecht bij ons in de winkel. Niet zeker of wij het voor u op kunnen lossen? Bel dan eerst even van tevoren.

In sommige gevallen kunt u ook zelf aan de slag met schoenreparaties. Bekijk de kennisbank voor meer inspiratie en uitleg.